Programeaza-te online

1. Te programezi online

Cu cateva click-uri poti chema ambulanta de bicicete la tine pentru o revizie ca la carte! Iti creezi un cont, adaugi o adresa de ridicare si asta a fost.

Este foarte simplu

Iti creezi un cont, adaugi adresa de ridicare si ambulanta se prezinta la tine. Simplu si comod.

2. Venim si preluam bicicleta

Pentru a-ti fi cat mai comod, venim la tine, preluam bicicleta si o aducem inapoi ca noua. Intre timp tu poti urmari progresul ei pe ambike.ro in cadrul contului personal.

Rapid si eficient

Venim, preluam bicicleta, o ducem in service unde primeste ingrijire speciala de la profesionisti cu ani buni de experienta in domeniu. Intre timp poti urmari statusul bicicletei in contul tau ambike.ro si in scurt timp va reunim.

3. Fun time!

Dupa ce specialistii nostri iti ingrijesc bicicleta, este timpul sa te distrezi si sa pedalezi cu incredere stiind ca bicicleta ta nu te va lasa la greu.

Bicicleta ta este in forma maxima

Nu te gandi de 2 ori cand intampini o balta, noroi sau obstacole ce-ti pun bicicleta la incercare. O echipa de profesionisti are mare grija de ea ca tu sa te poti distra fara griji.
Daca ai nevoie de o reparatie sau pur si simplu doresti sa efectuezi o revizie bicicletei tale, trebuie doar sa te programezi online pentru a chema ambulanta de biciclete. Iti creezi un cont, adaugi o adresa de ridicare si plasezi programarea. In cateva momente vei fi contactat telefonic pentru confirmare si pentru a fi instiintat cand va ajunge ambulanta de biciclete la tine.

Odata ajunsi la tine, completam si semnam impreuna un proces verbal de predare-primire si preluam bicicleta. Aceasta este adusa la service-ul nostru cu  cea mai mare grija, iar aici primeste o ingrijire profesionala ca la carte. In cazul in care specialistii nostri sesizeaza defecte suplimentare, vei fi notificat si iti vom prezenta cateva optiuni. In functie de decizia ta, stabilim cum merge mai departe si finalizam lucrarea.

Imediat ce bicicleta ta este gata, esti contactat si stabilim un interval potrivit pentru tine si efectuam livrarea direct la usa. Achitarea reviziei/reparatiei se face intotdeauna la final, astfel tu vei avea posibilitatea de a vedea rezultatul final inainte de toate.

Cateva beneficii ale Ambulantei de Biciclete:

  • mai mult timp liber
  • un istoric digital al reviziilor bicicletelor tale
  • o ingrijire a bicicletei oferita de profesionisti dornici sa faca o treaba ca la carte
  • mai putine batai de cap
  • economic din toate punctele de vedere