Primul nostru an de activitate a fost unul frumos, plin de experiente si prieteni noi. Va multumim tuturor care ne-au sustinut spiritul antreprenorial romanesc si au ajutat la creare si sustinerea unui proiect creat din suflet.

Pentru ca implicarea in activitati care sustin comunitatea din care facem parte este ceea ce ne defineste si pentru ca suntem recunoscatori pentru ce ne-ati oferit la randul vostru, de sarbatori ne-am decis sa ajutam copii care au nevoie de ajutorul nostru, al tuturor, pentru a creste si a se dezvolta frumos.

Astfel, saptamana aceasta vom colabora cu Implinim Dorinte pentru a restaura bicicletele copiilor din sectia de Neurologie Pediatrica a Spitalului de Psihiatrie Al. Obregia si al Centrului Metropolis care gazuieste copii abandonati definitiv si provizoriu.

12351030_10203763258200507_1438706227_n

Implinim Dorinte este actiunea prin care cei care inca mai cred in magia Craciunului si in emotia deschiderii  unui cadou, merg sa impartasasca copiilor care petrec mult prea mult timp in spitale sau copii care se afla departe de familii sau nu le-au cunoscut vreodata. Anul acesta avem 150 de copilasi care se alfa in sectia de Neurologie Pediatrica a Spitalului de Psihiatrie Al. Obregia si la Centrul Metropolis care gazuieste copii abandonati definitiv si provizoriu.

Centrul Metropolis ofera sprijin si consilier copilasilor care provin din familii defavorizate, dezbinate sau copii care nu si-au cunoscut vreodata parintii. Centrul ofera trei servicii educationale si sociale: pentru copilasii abandonati definitiv / temporar, pentru familiile defavorizate cu copilasi si pentru copiii care si-au petrecut viata in centre dar care au ajuns la varsta majoratului. Astfel ca toti acesti copii sunt incurajati sa mearga la scoala si sa obtina rezultate bune sau cei majori sunt ajutati sa isi gasesca un loc de munca fiind gazduiti in centru fara niciun cost avand ca principala conditie ca jumatate din veniturile lor sa o economiseasca in fiecare luna.

Copilasii participa la diverse activitati: teatru de improvizatie, pictura, lucru manual si in special sport. In centru sunt copilasi care practica sporturi precum polo si balet, insa cu totii sunt fascinati de biciclete.
Sa nu uitam si de copilasi de la Spitalul Obregia, Sectia de Neurologie Pediatrica. Aici copilasii sufera de diverse afectiuni (epilepsie, paralizii cerebrale, tumori ale sistemului nervos, malformatii cerebrale, etc), iar ei vin aici pentru a beneficia de tratament.

 

12348211_10203763258040503_549923977_n

Vom reveni cu poze dupa finalizarea restaurarilor. Daca doriti sa ajutati in vreun fel acesti copii, intrati in contact cu echipa Implinim Dorinte pe site-ul lor sau pe Facebook.

Mai tarziu saptamana aceasta vom anunta o noua campanie pentru un alt grup de copii, care au nevoie de ajutorul nostru si speram ca veti fi alaturi de noi.

Spor la pedalat,

Echipa Ambulanta de Biciclete