ddd

Se apropie vremea calduroasa. Soarele bland isi intra serios in drepturi, iar cararile sunt numai bune de „dat” . Bicicletele apar pretutindeni precum ghioceii prin paduri. Concursurile se apropie cu pasi repezi, iar bicicletele asteapta sa fie pregatite pentru ele 🙂

Ne lasam dusi de valul primaverii, dar totusi sa nu uitam ca ne aflam in luna pacalelilor 😛

Ca sa fim in ton cu toate acestea ne-am gandit sa venim in intampinarea dumneavoastra cu o oferta inedita:

„Pacaleste-ti” un prieten sa-si “coafeze” bicicleta, comandati impreuna in luna pacalelilor si beneficiati de un discount de 10% fiecare.

Dupa cum spuneam in postarile precedente trebuie sa nu uitam ca dupa perioadele lungi in care bicicleta a stat nemiscata intr-un colt de debara este foarte important sa fie revizuita.

Daca nu v-a placut sa iesiti pe vreme rece, iar bicicleta a stat abandonata mult timp, ar trebui sa ii acordati putina atentie si sa o programati pentru o revizie, asta daca nu ati facut-o la finalul sezonului. Este indicat  deoarece este posibil ca apa si mizeria intrate in componente, sa fi lucrat in aceasta perioada si sa fi produs multe daune. Cu cat curatarea si gresarea este mai rapida cu atat aceste daune sunt mai mici, iar viata componentelor mai lunga… mai multi bani in buzunarul dumneavoastra.

Chiar daca nu pare, reviziile, mai ales dupa o perioada lunga in care au stat depozitate si nu s-au folosit, vor economisi  bani din bugetul dumneavoastra deoarece uzura va fi mult mai mica, implicit schimbul pieselor mai rar.

Cum procedam:

Nu pierdem vremea 🙂   Te programezi online pe http://ambike.ro/autentificare/ . Dupa ce te-ai programat, te sunam sa confirmam preluarea bicicletei. Venim in 24 ore, preluam bicicleta si o aducem inapoi ca noua in mai putin de 48 de ore. Fara batai de cap si fara surprize neplacute. Simplu si comod.

* Nu se cumuleaza cu alte oferte!