ANIVERSARE 1 AN AMBIKEDesigned by Freepik

Acum 1 an, la Ziua B, ne-am facut intrarea in scena ciclismului din Romania. A fost o zi cu un vant puternic insa plina de rideri adevarati care nu s-au lasat intimidati. De atunci pana acum am trecut prin multe provocari si chiar mai multe biciclete. Cu ocazia aniversarii noastre v-am pregatit o campanie speciala, cum numai voi meritati, cei care ne-ati ajutat sa ajungem aici.

Incepem cu multumirile catre toti care au facut posibila continuarea acestui proiect de care suntem indragostiti:

1. In primul si in primul rand, vrem sa le multumim celor care au apelat la noi si care continua s-o faca. Fara voi, nu exista Ambulanta de Biciclete si viata ar fi fost mai gri. Multumim foarte mult!

2. Echipa Riders Club: Fara aceasta echipa minunata, nu ne-am fi lansat si nu am fi ajuns aici. Parteneriatul cu ei este unul foarte placut, ne-au ajutat inca din prima zi si le suntem recunoscatori si mandri sa fim partenerii lor si in acest an!

3. Alex Ciocan & Road Grand Tour: Nu putem sa nu mentionam multumirile fata de unul din prietenii nostri cei mai buni, Alex Ciocan. Datorita lui avem placerea sa ne alaturam celor care aleg sa parcurga traseele Road Grand Tour si sa-i ajutam in finalizarea curselor cu succes. Multumim Alex!

4. Dorim sa-i multumim si primului nostru client, doamna Baltag Irina, care a tot apelat la noi de-a lungul timpului. Sunteti un adevarat early adopter si pentru asta vrem sa va premiam la Ziua B cu o revizie All-Inclusive din partea noastra! Speram sa va vedem acolo. Daca nu, va vom contacta noi pentru a intra in posesia premiului.

Si acum la partea cea mai frumoasa, detaliile campaniei cu ocazia aniversarii noastre de 1 an:

1. Incepand cu data de 16.04.2016 pana pe data de 24.04.2016, orice revizie comandada, va avea o reducere de 30% fata de pretul de lista. Promotiile nu se cumuleaza si veti putea beneficia doar de aceasta reducere.

2. In cadrul editiei Ziua B de anul acesta, toti cei care se impun la nivelel 2,3 si 4, primesc din partea noastra o revizie All-Inclusive!

3. Tot la Ziua B 2016, vom pune la bataie o revizie All-Inclusvie in cadrul tombolei de la sfarsitul concursului.

In felul acesta speram sa intelegeti cat de mult insemnati pentru noi, voi, riderii nostri, care luna de luna nu va opriti si pedalati in continuare pentru o viata mai sanatoasa si mai fericita!

Spor la pedalat!
Echipa Ambike