Untitled

 

 

Pregateste-ti bike-ul pentru sezon. Fa-i una din cele doua revizii recomandate pt aceasta perioada, Race sau All Inclusiv, si beneficiezi de 20% reducere.

Chiar daca inca avem zapada, am ales sa venim in intampinarea ta cu aceasta oferta deoarece prezenta biciletelor pe sosele si prin paduri este tot mai mare. Trebuie sa nu uitam ca in sezonul rece intretinerea bicicletei este mai importanta ca oricand. Sunt doua variante in care revizia este recomandata:

  1. Daca te dai ca „nebunul” in orice conditii (zapada, noroi, apa, frig) ar trebui sa iti intretii bikeul pentru a proteja cat mai mult componentele si a lungi viata acestora.
  2. Daca esti mai ”boem” de fel si nu iti place sa te dai pe vreme rece, iar bikeul tau este pus in cui de mult timp, ar trebui sa il dai jos si sa ii faci o revizie, daca nu ai facut-o la finalul sezonului. Este indicat sa ii faci revizie, deoarece este posibil ca apa si mizeria intrate in componente sa fi lucrat in aceasta perioada si sa fi produs multe daune. Cu cat curatarea si gresarea este mai rapida cu atat aceste daune sunt mai mici, iar viata componentelor mai lunga… mai multi bani in buzunarul tau.

Chiar daca nu pare, reviziile periodice, mai ales in sezonul rece sau dupa perioadele in care „ne-am dat” mult prin noroi, vor economisi  bani din bugetul tau deoarece uzura va fi mult mai mica implicit schimbul pieselor mai rar.

Cum procedam:

Foarte simplu… Te programezi online. Noi venim iti ridicam bicicleta, o reparam rapid, dar cu simt de raspundere si o returnam ca si noua in maxim 48 de ore. Tu castigi in primul rand timpul pe care l-ai fi pierdut sa te deplasezi la service,  o revizie realizata de profesionisti, mai mult timp sa „te dai” si, daca comanzi pana la finalul lunii una din reviziile recomandate pentru aceasta perioada (Race sau All Inclusiv), un discount de 20%

* Nu se cumuleaza cu alte oferte!