OBIECTUL SI ACCEPTAREA TERMENILOR SI CONDITIILOR

Aceste conditii de utilizare („Conditiile de Utilizare”) guverneaza utilizarea (inclusiv accesul) website-ului Ambike.ro („Website-ul”) operat de ACS MTB ACADEMY ( denumita in continuare AMBIKE ) cu sediul in Bucuresti, Str. Sos Iancului 27, cod postal 021715 , Cod de Inregistrare Fiscala nr. 34299340, C.I.S. 0076891/20.11.2017 inclusiv continutul pus la dispozitie prin intermediul acestui website.

Orice persoana care acceseaza Website-ul („dvs.”) accepta prezentele Conditii de Utilizare in vigoare in momentul vizitei dvs. pe Website si accepta sa respecte aceste Conditii de Utilizare. Aceste Conditii de Utilizare pot fi modificate periodic, iar utilizarea de catre dvs. a acestui Website este supusa Conditiilor de Utilizare valabile la data utilizarii Website‑ului. Verificati in mod regulat aceste Conditii de Utilizare pentru a va asigura ca sunteti de acord cu acestea. Daca nu sunteti de acord, va rugam sa nu utilizati Website-ul.

Vizitarea, folosirea, sau cumpararea unor servicii/produse pe Website presupune acceptarea Conditiilor de Utilizare.

Website-ul constituie suportul informational pentru pachetele de servicii furnizate de Ambulanta de biciclete oferind un mecanism de inscriere, o baza de date continand utilizatorii inregistrati in sistem. Utilizarea Serviciilor este guvernata de o serie de reguli ce trebuie respectate de catre toti utilizatorii Website-ului.

Odata ce folositi Serviciile, sunteti de acord cu prevederile Conditiilor de Utilizare si sunteti raspunzator de respectarea acestora, fie ca sunteti un simplu „Vizitator” (ati intrat pe Website fara a va inregistra) sau un „Membru” / „Utilizator” (v-ati inregistrat in sistem si aveti cont si pagina personala). Inregistrarea in sistem este necesara pentru a avea acces la toate functionalitatile Website-ului si toate Serviciile. Procedura de inregistrare poate fi incheiata de catre un Membru potential numai dupa ce acesta a consimtit explicit privind respectarea Conditiilor de Utilizare.

In cele ce urmeaza, termenul de ”utilizator” cuprinde atat Membrii cat si Vizitatorii. Aveti dreptul de a folosi serviciile Website-ului (indiferent daca accesul dumneavoastra la Website sau utilizarea acestuia este intamplatoare sau cu intentie) numai daca acceptati sa respectati legislatia relevanta si Conditiile de Utilizare. Daca nu sunteti de acord cu prevederile Conditiilor de Utilizare trebuie sa parasiti Website-ul si sa incetati folosirea Serviciilor. Orice acces efectuat ulterior de dumneavoastra la Website va fi considerat ca fiind o acceptare a termenilor si conditiilor prezentate in acest document.

Orice incalcare a Conditiilor de Utilizare permite administratorului AMBIKE sa dea avertismente si in cele din urma sa restrictioneze (la libera sa discretie) accesul utilizatorului in cauza, pe perioada nedeterminata. Nici un utilizator nu poate invoca drept scuza pentru incalcarea Conditiilor de Utilizare faptul ca nu stia de existenta lor. AMBIKE isi asuma obligatia de a posta in permanenta un link catre Conditiile de Utilizare pe pagina principala a Website-ului (Home page), astfel ca acesta sa poata fi usor identificat si citit.

Continutul pe care il punem la dispozitie prin intermediul Website-ului („Continutul”) poate fi guvernat de conditii speciale („Conditiile speciale”) pe care le acceptati de fiecare data cand accesati Continutul respectiv. In eventualitatea unui conflict sau a unei inconsecvente intre Conditiile de Utilizare si orice Conditii Speciale, Conditiile Speciale prevaleaza asupra acestor Conditii de Utilizare. De fiecare data cand accesati Website-ul si continutul acestuia, acceptati aceste Conditii de Utilizare si orice Conditii Speciale aplicabile acelui Continut.

Accesul la Website este permis temporar si ne rezervam dreptul de a retrage sau modifica Continutul pe care il furnizam pe Website fara notificare. Periodic, putem restrictiona accesul la anumite parti ale Website-ului sau la intregul Website.

Nu avem nicio obligatie de a pune la dispozitie Website-ul si nu vom fi responsabili daca, din orice motiv, Website-ul nu este disponibil, in totalitate sau partial, in orice moment sau pentru orice perioada.

UTILIZAREA WEBSITE-ULUI

Recunoasteti si acceptati voluntar si expres ca utilizarea Website-ului de catre dvs. se face numai pe raspunderea dvs. exclusiva.

Sunteti responsabil de toate aranjamentele necesare pentru a avea acces la Website. De asemenea, aveti raspunderea de a va asigura ca toate persoanele care acceseaza Website-ul prin conexiunea dvs. la internet cunosc aceste Conditii de Utilizare si orice Conditii Speciale aplicabile si ca respecta aceste conditii.

Daca alegeti sau daca vi se pune la dispozitie un cod de identificare a utilizatorului, o parola sau orice alta informatie, ca parte a procedurilor noastre de securitate, trebuie sa tratati aceste informatii drept confidentiale si nu trebuie sa le divulgati niciunui tert.

Avem dreptul sa dezactivam in orice moment orice cod de identificare a utilizatorului sau orice parola, indiferent daca acestea au fost alese de dvs. sau alocate de noi, daca, in opinia noastra, nu ati respectat oricare dintre prevederile acestor Conditii de Utilizare.

Prin accesarea Website-ului, sunteti de acord ca nu veti realiza nicio actiune care ar putea dauna imaginii, intereselor sau drepturilor noastre sau celor ale oricarora dintre afiliatii nostri sau care ar putea dauna Website-ului, care l-ar face inutilizabil sau care l-ar supraincarca, sau care ar putea impiedica in orice mod utilizarea normala a Website-ului de catre alti vizitatori.

Implementam masuri de securitate rezonabile care sunt adecvate pentru detectarea existentei virusilor. Cu toate acestea, trebuie sa aveti in vedere faptul ca masurile de securitate existente pentru sistemele informatice de pe internet nu sunt in totalitate fiabile si ca, prin urmare, nu putem garanta neexistenta unor virusi sau a oricaror alte elemente care ar putea cauza modificari ale sistemelor dvs. informatice (hardware si software) sau ale datelor si fisierelor continute in sistemele dvs.

CONTINUTUL

Nu vom avea nici o obligatie de a verifica exactitatea Continutului si nu garantam utilitatea, precizia, exhaustivitatea sau relevanta Continutului si/sau ca acest Continut este actualizat. Excludem in mod expres orice raspundere pentru erori sau omisiuni cu privire la Continut si la Website, cu exceptia cazului in care aceasta raspundere este cauzata de frauda sau denaturarea frauduloasa din partea noastra.

Includerea Continutului in Website nu constituie in niciun caz furnizarea de servicii de personal, de consultanta sau a oricarui alt tip de servicii. AMBIKE si afiliatii nostri exclud in mod expres orice fel de raspundere pentru deciziile luate de dvs. pe baza Continutului.

PRETURI SI MODALITATI DE PLATA

Preturile prezentate pe Website includ toate taxele aplicabile. Pretul pe factura va fi acelasi cu cel prezentat pe Website la momentul achizitiei. Plata serviciilor se efectueaza prin diverse modalitati – card bancar de debit/credit (payU), transfer bancar, cash la operatorul AMBIKE, asa cum sunt acestea prezentate pe Website pentru fiecare serviciu in parte.

PRESTATIA SERVICIILOR

Daca ai nevoie de o reparatie sau pur si simplu doresti sa efectuezi o revizie bicicletei tale, trebuie doar sa te programezi online pentru a chema ambulanta de biciclete. Iti creezi un cont, adaugi o adresa de ridicare si plasezi programarea. Vei fi contactat telefonic pentru confirmare si pentru a fi instiintat cand va ajunge ambulanta de biciclete la tine.

Odata ajunsi la tine, completam si semnam impreuna un proces verbal de predare-primire si preluam bicicleta. Aceasta este adusa la service-ul nostru cu  cea mai mare grija, iar aici primeste o ingrijire profesionala ca la carte. In cazul in care specialistii nostri sesizeaza defecte suplimentare, vei fi notificat si iti vom prezenta cateva optiuni. In functie de decizia ta, stabilim cum merge mai departe si finalizam lucrarea.

Imediat ce bicicleta ta este gata, esti contactat si stabilim un interval potrivit pentru tine si efectuam livrarea direct la usa. Achitarea reviziei/reparatiei se face intotdeauna la final, astfel tu vei avea posibilitatea de a vedea rezultatul final inainte de toate.

DREPTURI DE PROPRIETATE INTELECTUALA

Tot Continutul de pe Website este fie detinut de noi, fie licentiat de noi in vederea utilizarii. Tot ceea ce vedeti sau cititi pe Website (cum ar fi imagini, fotografii, ilustratii, texte, clipuri video, impreuna cu modalitatea de inregistrare si prelucrare a informatiilor ) este protejat in toata lumea prin drepturi de autor, design, marci comerciale si alte legi privind proprietatea intelectuala.

Trebuie sa respectati in permanenta toate drepturile de proprietate intelectuala referitoare la Website si la Continut, fie ca acestea sunt detinute de noi, de oricare dintre afiliatii nostri sau de terti. Nu trebuie sa obtineti sau sa incercati sa obtineti nicio parte a Continutului prin alte mijloace sau proceduri decat cele care v-au fost puse la dispozitie de Website.

Aceste Conditii de Utilizare sau utilizarea de catre dvs. a Website-ului nu va acorda in niciun caz niciun alt drept de proprietate intelectuala asupra Website-ului sau Continutul in afara celor specificate in prezentul document sau in orice Conditii Speciale.

Prin urmare, vi se interzice in mod explicit sa efectuati orice reproducere, transformare, distribuire sau comunicare publica, sau sa puneti la dispozitie, sa extrageti, sa reutilizati, sa retrimiteti sau sa utilizati in orice alt mod, prin orice mijloc sau procedura, orice parte a Website-ului sau a Continutului, cu exceptia modurilor in care acest lucru va este permis prin prezentele Conditii de Utilizare sau prin orice Conditii Speciale relevante, sau cu exceptia cazurilor in care legea aplicabila va permite acest lucru, sau cand v-a fost furnizata o autorizare explicita de catre detinatorul drepturilor relevante.

LINK-URI SI UTILIZAREA LINK-URILOR

Pe Website pot fi indicate link-uri catre alte website-uri operate de terti care nu sunt afiliate la Website-ul nostru. Includerea oricarui link catre aceste site-uri terte nu implica aprobarea de catre noi a acestor site-uri si nu acceptam nicio responsabilitate pentru niciun site tert la care sau de la care exista link-uri pe acest Website.

Nu am revizuit toate site-urile la care apar link-uri pe Website si nu suntem responsabili pentru continutul sau exactitatea oricaror pagini din afara Website-ului sau a oricaror alte site-uri la care exista link-uri pe Website. Urmarirea oricarui link catre orice alta pagina din afara Website-ului sau catre orice site tert este pe propriul dvs. risc.

Orice link la Website-ul nostru de pe un website tert necesita autorizatia noastra prealabila scrisa.

INFORMATII CU CARACTER PERSONAL

Colectarea si utilizarea informatiilor dvs. cu caracter personal se face in conformitate cu prevederile Regulamentului 2016/679 aplicabil in toate tarile membre ale Uniunii Europene, fiind reglementate de DECLARATIA DE CONFIDENTIALITATE A DATELOR DE UTILIZATOR / MEMBRU, care este furnizata ca si document separat si este disponibila pe Website, pe pagina principala (Home page).

ACTIVITATI INTERZISE

Pe Website urmatoarele activitati ale utilizatorilor sunt strict interzise:

  1. crearea si folosirea de “clone” (mai multe conturi ale aceluiasi utilizator). Descoperirea de catre administratorul Website-ului a acestor conturi va duce la suspendarea definitiva a conturilor clone si suspendarea pe o perioada nedeterminata a contului principal.
  2. colectarea oricarui gen de informatie indentificabila personal de la utilizatori, solicitarea de la alti utilizatori a informatiilor personale de identificare sau a parolei in scopuri comerciale sau ilegale, utilizarea contului, parolei sau paginii personale a unui alt utilizator, cu exceptia cazului in care un parinte/tutore administreaza contul copilului sau. AMBIKE isi rezerva dreptul de a investiga si de a lua masurile legale cuvenite impotriva oricarei persoane care, in opinia sa discretionara, incalca aceste prevederi, incluzand, fara a se limita la aceasta, indepartarea continutului nepotrivit din cadrul Website-ului sau oprirea accesului la serviciile Website-ului pentru acesti utilizatori. In plus, in caz de suspiciune asupra legalitatii mesajelor postate, Ambike poate denunta situatia catre autoritatile in masura sa aplice legea, acest fapt implicand inclusiv divulgarea catre aceste autoritati a datelor personale ale celor in cauza.

DESPAGUBIRI

Sunteti de acord sa despagubiti si sa nu tineti respunzatori AMBIKE, impreuna cu angajatii, managementul si actionarii sai, in legatura cu orice pretentie sau solicitare (incluzand comisioanele rezonabile ale avocatilor) venita din partea unei terte parti, rezultata din sau in legatura cu incalcarea de catre dumneavoastra a Conditiilor de Utilizare, sau incalcarea oricaror drepturi de proprietate intelectuala efectuata de la calculatorul dumneavoastra. AMBIKE isi rezerva dreptul, pe costul sau, de a-si asigura apararea si controlul exclusive asupra oricarei chestiuni care altfel ar constitui obiectul despagubirii din partea dumneavoastra.

GARANTII, LIMITAREA RASPUNDERII

Nu garantam si nu declaram faptul ca Website-ul si/sau Continutul sunt exacte, complete, lipsite de erori sau fiabile sau ca utilizarea Website-ului si/sau a Continutului nu va incalca drepturile unor terti. Nu garantam si nu declaram faptul ca aspectele functionale ale Website-ului si/sau ale Continutului vor fi lipsite de erori  sau ca serverele care il pun la dispozitie nu contin virusi sau alte componente daunatoare.

Utilizarea Website-ului si/sau a Continutului este pe riscul dvs. si toate elementele de pe Website va sunt puse la dispozitie „CA ATARE” SI „ASTFEL CUM SUNT DISPONIBILE”, FARA NICIUN FEL DE GARANTIE EXPRESA SAU IMPLICITA.

LEGEA APLICABILA SI JURISDICTIA

Conditiile de Utilizare, drepturile si obligatiile impuse de acesta, si toate efectele juridice produse de Conditiile de Utilizare vor fi intepretate in baza si guvernate de catre legea romana. Legea din Romania va guverna toate aspectele ce nu au fost prevazute de Conditiile de Utilizare. Orice disputa in legatura cu Conditiile de Utilizare va fi deferit instantelor judecatoresti competente din Romania.

LITIGII

Prin folosirea,vizualizarea sau achizitionarea serviciilor de pe Website, utilizatorul a luat la cunostinta faptul ca legile romane vor guverna Conditiile de Utilizare de mai sus si orice disputa de orice fel care ar putea sa apara intre utilizator si AMBIKE. In cazul unor eventuale conflicte intre AMBIKE si utilizatorii Website-ului, se va incerca mai intai rezolvarea acestora pe cale amiabila in minim 30 de zile lucratoare. Daca rezolvarea pe cale amiabila nu va fi posibila, se va incerca gasirea unei solutii fara a se apela la instante, prin utilizarea platformei online https://webgate.ec.europa.eu/odr/main/index.cfm?event=main.home.show&lng=RO pusa la dispozitie de catre Comisia Europeana. In cazul in care nici una din caile anterioare nu au condus la o o solutie, conflictul va fi solutionat in instanta competenta in conformitate cu legile romane in vigoare.

INDEPENDENTA

Daca oricare dintre clauzele de mai sus va fi gasita nula sau nevalida, indiferent de cauza, aceasta nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze. Odata cu lansarea unei comenzi pe Website, clientul accepta fara obiectiuni Conditiile de Utilizare, valoarea acestora fiind aceeasi cu un contract valabil incheiat. Prin utilizarea serviciilor Website-ului clientul este de acord cu aceste Conditii de Utilizare si isi asuma in totalitate drepturile si obligatiile ce decurg din cumpararea serviciilor pe Website-ul.

MODIFICARI

Prezentele Conditii de Utilizare pot varia periodic, iar utilizarea de catre dvs. a Website-ului se supune conditiilor actuale la data la care accesati Website-ul si Continutul acestuia. Va rugam sa verificati aceste Conditii de Utilizare in mod regulat pentru a va asigura familiarizarea cu acestea.

CONTACT

Intrebarile, comentariile si cererile referitoare la prezentele Conditii de Utilizare pot fi adresate catre noi, la adresa contact@ambike.ro