Precum spuneam ieri cand am anuntat ajutorul pe care-l putem oferi copiilor de la Centrul Metropolis, urma sa anuntam o campanie pentru un alt grup de copii care are nevoie de sustinerea noastra.

Astazi anuntam colaborarea cu cei de la “Dar din dar” care s-au dedicate ajutarii copiilor din cadrul “Complexului de servicii pentru copilul în dificultate din Câmpulung Muscel Judetul Arges”, care gazduieste copilasii cu dizabilitati locomotorii.

Complexul este “acasa” pentru 42 de baieti si 25 de fete cu varste cuprinse intre 3 si 17 ani care merita un Craciun frumos si plin de dragoste din partea noastra.

Orice fel de donatie este binevenita, cei de la “Dar din dar” realizand si o listă nominala cu dorintele celor mici si am aflat ca si-ar dori sa gaseasca sub brad dulciuri, imbracaminte de iarna (gecute, fulare, caciuli s.a.m.d.), imbracaminte sport (trening), incaltaminte (numere intre 28 – 42), jucarii (masinute, avioane, papusi) si rechizite.

De aceea noi va propunem urmatoarele 2 campanii:

I. Incepand de astazi, pana in ziua de 22 .12.2015, orice revizii se vor comanda prin Ambulanta de Biciclete, tot profitul se va duce catre acesti copii. De asemenea vom dona si noi jucarii si fonduri pe cat putem, iar cei ce doresc sa contribuie la ajutarea acestor copii pot sa:

a.       Doneze jucarii/lucruri cand vine Ambulanta de Biciclete sa ridice bicicletele revizuite

b.      Doneze jucarii/lucrui la urmatoarea adresa: Str. Sevastopol, Nr. 24, Bucuresti, Sector 1 (la Piata Victoriei)

II. Tot incepand de astazi, toti cei ce participa la cursurile de spinning, outdoor/indoor training ale MTB Academy, pot dona la fata locului prin Jughy, iar orice bani ar iesi din aceste activitati vor fi donate de asemenea copiilor.

Pe 13.12 si 20.12 MTB Academy va organiza 2 Joy Ride-uri prin Padurea Cernica iar orcine doreste sa participe trebuie sa aduca o jucarie sau un bun pentru copii.

Pentru orice alte detalii legate de initiativa “Dar din dar”, va invitam cu drag sa sunati la 0748 132 284.

Pentru cei din afara Bucureștiului care vor sa trimita un colet, adresa de livrare este: Str. Sevastopol nr. 24, et. 2, cladirea Metal Import Export, sector 1, cod postal 010992, Bucuresti. Persoana de contact: Simion Octavian, 0748 132 284.

Cu drag,

Amby & Echipa