amb martie

 

In sfarsit primavara…vreme buna, temperaturi decente, drumuri si carari uscate, miscare in aer liber si, bineinteles, biciclete peste tot. Putem spune ca odata cu sosirea primaverii sarbatorim si inceputul sezonului de pedalat.

Nu uitam insa, ca in aceasta minunata luna sarbatorim si reprezentantele sexului frumos, acestea fiind prezente pe biciclete intr-un numar tot mai mare de la an la an. De aceea dorim sa le uram „O primavara asa cum isi doresc”  si, de asemenea, sa le oferim toata atentia noastra intreaga luna.

Ca urmare toate comenzile venite din partea doamnelor si domnisoarelor vor beneficia de o reducere de 10% toata luna martie si mai mult de atat, toate comenzile sosite in data de 8 martie vor avea parte de o reducere de 20% plus un bidon „martisor” din partea noastra.

Cum procedam:

Nu pierdem vremea 🙂  Te programezi online pe http://ambike.ro/autentificare/ . Dupa ce te-ai programat, te sunam sa confirmam preluarea bicicletei. Venim in 24 ore, preluam bicicleta si o aducem inapoi ca noua in mai putin de 48 de ore. Fara batai de cap si fara surprize neplacute. Simplu si comod.

* Nu se cumuleaza cu alte oferte!