Programeaza-te online
Amby
AmbyAmbulanta de Biciclete
Amby iubeste ciclistii si mai ales bicicletele acestora. Le plimba zilnic cu un zambet pe radiator si cu voie buna. Prezenta mai mereu la evenimentele de ciclism din jurul Bucurestiului, Amby este o fana infocata a ciclsmului si o masina de incredere fara de care Ambulanta de Biciclete n-ar exista.
Razvan Juganaru
Razvan JuganaruCo-Founder
Daca esti pasionat de ciclism, trebuie sa-l stii pe Razvan Juganaru. Este multiplu campion national in MTB Cross Country, MTB Maraton, Ciclocross si Velodrom, avand 14 titluri pentru a o dovedi. Experienta lui vasta si pasiunea pe care o are pentru ciclism, a dus la crearea acestui proiect pe care speram sa-l indragiti.
Stefan Burloiu
Stefan BurloiuCo-Founder
Cealalta jumatate a Ambulantei de Biciclete. Absolvent al facultatii ASE Cibernetica, Statistica si Informatica Economica, el este omul responsabil de implementarile tehnice si de stresarea lui Razvan. Am spune ca face o treaba buna 🙂
Alexandru Avram
Alexandru Avram
 
Alexandru Mitu
Alexandru Mitu
 
Rusu Mihail
Rusu Mihail
 

Echipa Ambulanta de Biciclete este formata din oameni pasionati care doresc sa ofere ceva nou si bun romanilor. Suntem ambitiosi si ne multumim doar cu rezultate excelente. Suntem un grup de oameni uniti care nu se da in laturi de la munca si care doreste sa ofere mai mult celor din jur.

Speram sa ne cunosti cat mai curand. Toate cele bune!