Ambulanta de biciclete este un serviciu unic in Bucuresti, care ofera posibilitatea clientilor sai de a efectua reparatii/revizii bicicletelor lor, fara a se deplasa la service insa la costuri reduse. Simplu si comod.
Ambulanta de biciclete este un proiect marca Razvan Juganaru, un bine cunoscut multiplu campion national in ciclism si un foarte bun organizator de evenimente de ciclism. Cu alte cuvinte ciclismul este viata sa. Crezi ca si-ar risca reputatia pentru biciclete furate?
Pe langa asta, la ridicarea bicicletelor, vom semna impreuna un proces verbal de predare-primire in dublu exemplar. Unul ramane la tine, unul la noi 🙂
In mod obisnuit dureaza 48 de ore pana cand bicicleta se afla din nou langa tine. Daca apare vreo exceptie, esti contactat din timp si informat pentru a nu exista surprize neplacute.
Sigur! Te poti programa pentru pachetul “Preluare & Livrare” care presupune:

1. Preluarea bicicletei de oriunde in Bucuresti
2. Livrarea ei la service-ul nostru sau la oricare alt service din Bucuresti
3. Dupa repararea acesteia, returnarea ei la orice adresa din Bucuresti

Costul reviziei/reparatiei se va factura separat de catre service si va fi comunicat inainte de a se face ceva la bicicleta, astfel nu vei avea surprize neplacute.

Poti sa ne suni la 0742 666 662 sau poti sa ne trimiti un e-mail pe adresa: contact@ambike.ro . Dupa ce primim cererea ta, vom fi nevoiti sa-ti cream noi un cont prin care sa-ti monitorizezi bicicletele din service.
Pe langa reputatia proasta pe care am atrage-o folosind practici neprofesionale, la fiecare preluare de biciclete, facem poze si le manipulam cu grija, transportandu-le in ambulanta de biciclete special dotata pentru asa ceva.
Plata se face in momentul livrarii bicicletei, dupa ce s-a facut revizia.
Exceptia exista doar in cazul dorintei de a achita prin transfer bancar. Atunci trebuie achitat inainte pentru ca noi sa avem confirmarea platii inainte de livrare.
Desigur. Nu venim neanuntati din 2 motive: 1. Ar fi destul de neplacut pentru tine sa aparem brusc, 2. S-ar putea sa nu fie nimeni la adresa in momentul in care ajungem.
Inainte de a porni spre tine, te sunam de fiecare data si stabilim un interval orar cand e ok sa venim.
Da! Nu reparam nimic extra fara sa ne consultam cu tine. Daca la evaluarea bicicletei observam ca trebuie inlocuite/reparate piese, te contactam si-ti comunicam ce implica procedura si tu decizi cum vrei sa procedam.
Nu. Preluam si livram la adrese diferite fara costuri suplimentare atata timp cat sunt in Bucuresti.
Da! Daca ti-ai creat un cont pe site si te-ai programat telefonic, ne ocupam noi de partea tehnica si vei putea vedea comanda in contul tau. Astfel vei avea si un istoric digital al reviziilor pe care le-ai efectuat.