Multi oameni au o poveste cu sau despre o bicicleta. Poate e prima ta amintire pe o bicicleta sau poate primul tau traseu, facut la munte sau la mare. Bicicleta poate creea de-a lungul timpului, amintiri placute si uneori mai putin placute in viata fiecaruia. Poate, pentru unii ( intre biciclete) este chiar locul unde lucreaza…

Oricum! alaturi de bicicleta, avem ocazia sa intalnim o multime de prieteni, sa aflam povesti interesante de la ei, ba chiar  putem lega  prietenii pe viata. Bicicleta este vehiculul ce te face sa te uiti inapoi in timp si sa cantaresti, cat de nelipsita este aceasta din viata ta.

Doar daca iti faci un pic de timp si asculti povestile celor ce iubesc vehiculul pe doua roti, vei putea intelege mai bine, cum il putem considera un obiect de suflet.

Azi, eu voi da startul povestirilor:

“Acum suficient de multi ani, a inceput povestea mea. Bicicleta, a prezentat in mod constant un de loc de cinste in viata mea. Am invatat sa merg pe bicicleta inca de la varsta de 2 ani . Prima mea bicicleta, a fost mai exact o tricicleta, de care am fost foarte incantata, dupa care, toate celelalte biciclete le-am avut de la prietenul vremurilor vechi “Pegas”.

Faptul ca, eram printre putinele fete din cartierul meu ce avea o bicicleta, ma facea sa ma simt o persoana importanta. Nu pot spune si ca, am unele dintre cele mai bune amintiri din copilaria mea legate de bicicleta, insa pot spune ca a fost distractiv, pur si simplu.

In scoala primara bicicleta a insemnat pentru mine, libertate. Am trecut de la bicicleta cu o singura viteza la o bicicleta cu reductor. Asa, puteam merge mai rapid scoala, la casa prietenilor de joaca sau la magazinele din apropiere pentru a-mi cumpara dulcuri impreuna cu sora mea.

In gimnaziu, pasiunea pentru bicicleta si-a pierdut un pic din acuratete. Trebuie sa spun ca, a fost doar vina mea. Eram o persoana ce nu stia sa-si organizeze timpul corect, insa odata cu trecerea timpului, vechea placere a revenit… Si ce credeti? chiar am transmis-o si familiei mele. Acum, eu , sotul si cu cei doi copii suntem nelipsiti de la plimbarile in aer liber cu bicicleta.”

povesteste Elena (membra echipei Ambike.ro)

Acum, va asteptam si pe voi sa va spuneti povestea aici: http://www.facebook.com/AmbulantaDeBiciclete