Salutari prieteni!

Precum o parte din voi deja stiti, Amby e o masina foarte ocupata si dornica sa mearga la evenimente de ciclism. De data aceasta ne ducem la evenimentul cu cele mai frumoase cicliste din tara, Road Grand Pink.

Road Grand Pink este primul concurs de ciclism din Romania destinat in exclusivitate doamenlor si domnisoarelor, iar editia a 2-a va avea loc pe 23 aprilie 2016, in orasul Otopeni, judetul Ilfov. La editia anterioara s-au intrecut peste 300 de cicliste, pe o vreme de invidiat si a fost unul din cele mai mediatizate evenimente de ciclism din tara.

roadgrandpink

Ca si anul trecut, Ambulanta de Biciclete va fi partener tehnic si la aceasta editie, oferind participantelor revizii minore gratuite la fata locului pentru a-si regla bicicletele, plus un abonament prin care a 5-a revizie comandata este din partea noastra.

De asemenea Razvan Juganaru, s-a gandit sa ofere prin scoala sa de MTB, MTB Academy, o reducere de 15% tuturor doamnelor si domnisoarelor prezente la acest eveniment, pentru pachetele de Personal training si Group Training.

Pentru mai multe detalii legate de eveniment, va rugam sa folositi link-urile de mai jos.

Pagina de Facebook a evenimentului Road Grand Pink: https://www.facebook.com/events/1705466993002369/

Pagina de inscriere Road Grand Pink: http://www.roadgrandpink.ro/editia-2016/inscriere-editia-2016/

Ne vedem acolo 😉

Spor la pedalat!