Gradele din termometru au crescut in ultima perioada, iar odata cu ele apare si tentatia de a iesi la o tura cu bicicleta!

Daca nu este pregatita inca pentru sezonul cald, iar varianta de a ajunge la un service specializat nu iti este la indemana, noi venim in ajutorul tau cu solutia ideala insotita de un cadou perfect pentru un inceput de primavara.

Pentru aceste situatii exista Ambulanta de Biciclete. O echipa de profesionisti se va ocupa sa iti readuca bicicleta la viata. Mai mult de atat, daca te programezi pana la finalul acestei luni, vei primi 20% discount la orice revizie.

Cum procedezi?

Dupa ce te programezi AICI, vei fi sunat pentru confirmarea preluarii bicicletei. Venim in 24 ore, ridicam bicicleta, o ducem in service, unde este revizuita cu simt de raspundere, apoi o aducem inapoi ca noua in mai putin de 48 de ore. Fara batai de cap si fara surprize neplacute.
Simplu, rapid si comod.

Este indicat ca la inceputul oricarui sezon sa se curete si greseze toate componentele. Este posibil ca apa si mizeria infiltrate in ele sa fi lucrat in aceasta perioada si sa fi produs multe daune. Cu cat curatarea si gresarea este mai rapida cu atat aceste daune sunt mai mici.

* Nu se cumuleaza cu alte oferte!